Eigentijds en klassiek

Het lied is de basis van mijn repertoire

Dat is: ik zet in kort bestek op muziek indringend een gevoel neer.
Ik verklank emotie. Daarom ben ik zanger.

Ik zing nagenoeg alle grote klassieke liederen, maar ook dialectliederen en negro-spirituals en ik zing Gregoriaans.
Ik zing wat ik zing in alle voorkomende toepasselijke talen, waaronder Nederlands, Duits, Frans, Engels, Italiaans.

Mooie, passende zang

Neem voor informatie over mooie, passende zang bij o.a. een familiediner, huwelijksinzegening, doopviering of uitvaart / begrafenis contact op met

Hans Cuppen
Venlo
(m: 06-16681870)

Componisten

Mijn repertoire bevat werk uit een regenboog van componisten.

Ik noem Arcadelt, Bach, Basevi, Bizet, Bock, Brel, Cash, Cohen, De Corte, Enya, Fauré, Franck, Geuskens, Goffin, Gounod, gregoriaans, Händel, Hayes, v.d. Heijden, Holst, Jenkins, Kingma, Liszt, Machetta, Maker, Pachelbel, Rutter, Sars, Schubert, Schumann, Schutte, Sibelius, Selmeczi, Stokkermans, Taizé, traditionals, Van Veen, Warlock, Wels